torsdag 17 februari 2011

Sjukstuga.....

Halloj där!

Japp, då var det dags igen för nästa förkylning, suckar högt.........
Ska i väg till läkaren idag med trolig bihåleinflammation. Har haft det ett antal gånger förut, så jag känner igen symtomen.
Ute skiner solen och här sitter man och kan ingenting göra, ett elände för den som gillar att hålla på och greja. Men det är bara att ta det lugnt så blir man fortare frisk.

Jag har en gammal zinkbalja, som jag burit runt här i huset och inte kan bestämma mej för var den ska stå och vad jag ska fylla den med, eller ska den vara tom?
Just nu har den hamnat i sovrummet, tror den ska fyllas med härliga plättar i luften,det är en av mina favoritblommor. Kameraväskorna som hänger där är fyndadet på auktion, likaså den lilla tavlan. Väckaruret hittade jag för noll och ingenting på en loppis, vem vill ha en rostig gammal klocka, jo jag!!!!!!!!!
Sittdynorna får bidra med det vårliga som jag längtar så efter!
Ha det bra!
Gabrielle10 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Håller tummarna för att du får lite meducin och mår bättre, har också haft bihålsinflammation ett antal gånger och ävn fått spola och efter det är jag livräddatt få det igen för det var allt annat än trevligt....
Ha en riktigt härlig dag!
Kram/Lena

Linneas Hjärtefröjd sa...

krya på dej!!
mysigt,, plättarna är oxå en av mina favoriter!!

/Linnea

Husprojekt Drömhus sa...

Krya på dig, hoppas du blir bättre snart! Klockan var ju superfin!

Kram Tiiina

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Krya på dig, bihålorna är inte roligt!!!! Fy!
Du har det det så fint!!!
Kram Agnetha

Loppisliv sa...

Hej söta Gabrielle! En precis likadan balja har jag som jag nyligen flyttat runt på :-)) fast jag hittade ingen bra plats till min, så nu står den i förrådet för tillfället. Tror också jag ska ha blommor i min och ev ställa ut på altanen, bara våren ville komma snart.

Härliga dynor på din knoppbräda, ser så somrigt och fint ut. Och ditt vackra vita golv...ohhh vill ha..hihii Jättefint i ditt sovrum. Krya nu på dig. Kram Paula

Millygarden sa...

Plättar låter fint tillsammans med zink. Visst är det härligt att få fixa med nya växter den här årstiden.....överlevnadstid i väntan på vår och värme.

Trevlig dröm du haft så varför inte följa den och komma och hälsa på oss. Vi har ju gott om plats för er hela familjen. Micke hälsar att ni är varmt välkomna till söderhamn.
Kram Marina
maila mig på: millygarden@gmail.com

Inspiration i vitt sa...

Så mycket härliga gamla saker du har, gillar alltihop. Kramar i massor/INgela.

Marie sa...

Hoppas du kryar på dig snart, inget kul att vara sjuk!

Jättefina bilder!!!!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Inka sa...

Hej, Gabrielle!

Skrattar lite för mig själv för jag brukar också bära runt på olika saker runt om i huset och undrar var jag ska ställa den och den. Jag har vissa saker som jag verkligen vill visa men var jag än ställer de känns det aldrig rätt. I sommar ska åtminstone jag ha min zinkbalja i trädgården fylld med vatten och lite flytande blommor och ljus.

De är fina, zinkbaljorna.

Trevlig kväll


Kram Inka

Essay_Writer sa...

awesome place..