fredag 5 juni 2009

Hemma hela veckan....................

Hej på er!
Jaha då har man varit hemma hela veckan med sjukt barn. Snacka om att börja krypa på väggarna snart.
Men nu verkar det ha vänt i alla fall. Snuvig och hostig, men ingen feber.
Vad tror ni händer då, jo mellanflicka började idag klaga på halsont. Nej inte en till, måtte hon inte bli sjuk till skolavslutningen det vore verkligen tråkigt!

Å vad kan man göra då när man går omkring här hemma, huset är städat, jag har bakat både matbröd och kaffebröd, tvätten är tvättad. Ute i trädgården har man då rakt ingen lust att vara, det regnar småspik och blåser galet mycket!
Då börjar sakerna byta plats här hemma. Tavlor och småprylar åker hit och dit för att finna den där ultimata platsen så det känns så där wow, det där blev bra!
Så där blir det när man är utråååååkad!
Maken tittar sej förvånat om varje dag han kommer hem. - Men nu får du väl ge dej snart var kommentaren i går, då hade jag hängt hans favvotavla i trappan!!!!
Ja ja, det blir nog bättre då man får återgå till jobbet igen.

Men visst har vi haft mysigt hemma jag och Liza. Spelat spel, bakat tillsammans kollat på Mora Träsk dvd:n hundra gånger....................................
Har hängt upp en gammal nattsärk i hallen. Hängde dit en kedjeklämma och fästa dit ett par rosor som ska få torka!

Ett gammalt dokument fick luta sig mot ett fönster: Auktionsfyndade broscher i en fattigmansskål..... Detalj från ett terrinlock, me like.................

Ha en härlig helg alla glada!


12 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Förstår hur du känner har också dagar man blir tokig speciellt när det regnar.

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fina bilder!
Här har vi precis fått vattenkoppor men jag hoppas kunna smitta iväg lite då och då för jag får fnatt att bara vara inne ;o), några loppisar vill jag ev hinna i helgen....
ha en fin helg!
Kramis/LenaS

Millygarden sa...

Jo du...sitter här och nickar instämmande!!! Hua så trist det är att gå här hemma bland sjuka barn! Längtar verkligen ut!

Kramis Marina

På Nannys trapp sa...

Heej vännen är lite avundsjuk jag vill oxå vara hemma så man kan pyssla lite men det är så mycket annat jag tycker jag bor i bilen o butiken just nu men min tid kommer kanske oxå många kramar A-M..

Grodmamman sa...

Man får väl se det positiva i sjukeländet, man kan ju få lite gjort hemma!:)
Kram

Mia sa...

Så vakra bilder. Det blev verkligen fint med den gamla särken.
Hoppas de små är krya snart så att ingen missar skolavslutningen. Vi får önska oss lite mer sommarväder tills dess.
Kram Mia

Ru Hedefalk sa...

Vad vackert det blev i hallen, nu fick du i alla fall tid till det!
Krya på er!

Rusan

Inka sa...

Hej, gumman!

Stackars lilla flicka. ja, det är inte så kul när ens barn är sjuka minsann. Men samtidigt har ni ju haft det mysigt tillsammans. Och du har ju fått mycket hinner-inte-med-saker uträttat.
Och herregud vad fint du har hemma. Vill bara kasta in mig själv med huvudet före och skrika. Men jag kan inte göra det, då vaknar katten, som för tillfället ligger och sover bredvid mig.
Men ta det som en komplimang. Du inspirerar mig ska du veta.

Hoppas att lilla dottern snart är frisk och att du får jobba igen.

Kram Inka

Millas hem sa...

Skönt att hon är bättre!

Kram Camilla

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen åh det är inte roligt med sjuka barn men du verkar ju har hunnit massor med annat hemma istället. Det är alltid både och när man är hemma med sjukabarn. Hoppas dom blir friska till skolavslutningen, det är ju vårens eller sommarens höjdpunkt även för mig som mamma. Jag brukar bli nostalgisk när man sitter i kyrkan och barnen sjunger den blomstertid.
Ha en fortsatt mysig helg.
Kram TEss

Vita små hjärtan sa...

Vad mysigt ni haft det ändå! Å så mycket fint du fixat till!
Ha en bra dag/Agnetha

Vintage sa...

Det låter inte så kul!Men ni verkar haft mysigt iallafall.Tackar varmt för komplimangen från din lilla 5-åring och från dig! Själv har jag haft en jättejobbig förkylning med hosta i 3 veckor(under Frankrikeresan)Hoppas att ni är bättre nu! Kraam Susanne