onsdag 24 juni 2009

Datorstrul igen.....................

Jag blir galen på dessa datorer. Har inte kunnat gå in på internet på en evighet känns det som.
Våran datakille var här och fixade den. Visade sig att vi hade två virusprogram samtidigt och det gick inte, bägge blockerade internet. Ja där ser man, man lär sig något nytt varje dag!

Här hemma håller det på och grejas för fullt. Har äntligen kommit till skott och börjat måla övervåningen och trappan. Trappan blev klar i går puh!!
Har ni försökt att måla en trappa med tre barn hemma. Spelar ingen roll hur många gånger mans säger: tänkt nu på att det är nymålat, jag har lagt ut färgglada hårsnoddar på de trappsteg ni får gå på. Bah, vet inte ofta jag hörde ordet ops. Sonen klev fel med sina 42:or och lämnade ett luddigt strumpavtryck på trappsteget. Men nu är de hos mormor och morfar i deras stuga, så nu kan jag härja fritt härhemma.

När maken kom hem i går frågade han om det verkligen är värt all denna röra bara för att få ljusgråa golv. Tycker du att det är rörigt frågade jag? här kommer lite bilder!
Här har jag börjat måla!


Och här är den klar. Trappstegen är ljusgrå och resten är vitt!

Här har jag tryckt in tv-möblerna i min skrivhörna. Har målat ett varv! Två återstår! Här ser ni lite bättre!


Ska börja med mellanbarnets rum i dag, så nu har jag stuvat in allt i minstingens rum. Herre gud vilket dragande på möbler!
Kolla in röran i Lizas rum. Men hon är glad för nu får hon sova nere hos oss.! Målarfärgsångor är inte att leka med. Att måla på sommaren är att rekommendera efter som du måste vädra jättemycke!

Fortsättning följer som ni förstår.

Har grejat om lite i hallen. Satte upp en liten hylla i stället för den hängare vi hade där förut. Dessutom har jag tagit bort skostället. Vi hänger i alla fall alla kläder i tvättstugan. Så det såg bara rörigt ut med en hög med skor där!En ros på en stol i alla enkelhet!
Ha det bäst!
Kram Gabrielle

11 kommentarer:

Börjelundskan sa...

Hej Gabriella!
Ja datastrul kan man väl vara utan, sånt ska ju bara fungera. Tur att du fick ordning på burken igen. Vilken fin trappa ni har, jag är åxå inne på att måla våra trappsteg, (resten runt trappan är vit), men det behövs lite mer lirkande med mannen i huset som inte är med på notera riktigt,... "ÄN" (Fniss), men jag kommer dit så småningom =).
Ha en trevlig kväll ( i färg-ångerna) Kraaam Cin

LantlivsAnette sa...

Ohhh så vackert det blir !! Ljusa golv är sååå vackert..
Ha det gott
Kraam Anette

Ru Hedefalk sa...

Vad fint ni får, vi håller också på med vitmålning av golv, man blir så glad när man börjar få känslan av hur det kommer att bli.

MVH/Rusan

STENLYCKA sa...

Jag förstår att det inte är lätt att måla när man samtidigt skall bo i huset och använda trappan. Men du kan känna dig nöjd för det blev så fint,om jag haft en trappa i vårat hus skulle jag målat den vit och grå.
Ha den nu så gott med målarpenseln!
Kram

Gammelbålsta sa...

Hej!
Vad fint det blir. Jag vet precis hur det är att måla en trappa med barn och hundar i huset. Jag hade lite tur för jag började med vår trappa innan vi flyttade in men behöver måla 1 gång till. Jag målar med linoljefärg så det blir till att måla när man är ensam 1 vecka(lär väl aldrig hända). Ha en riktigt fin dag hälsningar Aydan

sussie sa...

Hallå Men! såå himla fint de blir men ja vet vicket jobb o flytta möbler hit o dit.. kramisar snowwhite-sussie

Vita små hjärtan sa...

Så fint du har det. Vilken fin trappa!
Kram Agnetha

Grodmamman sa...

Tråkigt när datorn strular, tur att ni fick ordning på det!
Fint det blir hemma hos er! Trappan blev jätte fin!:)
Mysig hylla du satt upp också.
Kram

Amanda sa...

Tack För din kommentar hos mig,
Men ojsan jag kan knappt skriva på datorn längre och så "överhättas" den snart *wops* *hihi*


men jag SKA skriva längre till dig någon gång det lovar jag!!
FINA KORT..

Kram
amanda

LILLA BLÅ - @nette sa...

Mysiga bilder du visar här.

Kikar in för att önska en skön helg.

kramar @nette

Tulipa sa...

Hej!
jag målade vårt hallgolv nu i veckan, men jag tyckte att det torkade vääldigt snabbt..jag var beredd på bekymmer...

Portade barn och katter med en bräda så ingen kom förbi!

Nu är det vitt och vackert, men jag skulle vilja fortsätta in i fler rum...fast i Olivias, som är 8 år, får jag inte göra något, det ska vara som det alltid varit..hmm, trist!
Hon är lite motpol till allt mitt förnyande!

Trevlig söndag!

Kram Mariette