söndag 28 juni 2009

Den blomstertid nu kommer..............

Hej på er!

Visst är det underbart denna tid då allt blommar. Det är så mysigt att gå ut i trädgården på morgonen och se allt som hänt under natten, det slår ut nya blommor hela tiden.
Nu står pionerna i full blom och man vill stanna tiden, önskar att de fick blomma hela sommaren. Även rosorna och malvona slår ut sina vackra blommor. Detta är sannerligen en njutningens tid.
Se själva!! Den underbara rosen Liparfum!

Härliga pioner, skulle kunna ha hur många som helst!

Några sommardahlior gifter sig fint med penseér!
Nu till lite annat. Jag har skruvat i några krokar under hyllan i köket, ni vet, allt för att få dit några till saker haha!
Det blev dekorativt för en billig penning.


Sen måste jag visa ett fynd jag gjorde på en Loppis i går. Innan vi gick in sa jag till min vänninga Maria (Majas mammelucker), tänk om jag kunde hitta en sån där liten koffert som är rak i bakkanten och rundad framtill, svart med bruna kanter.

Kan ni gissa vad jag fick syn på därinne, jojo precis en sån. Den ryckte jag tag i snabbare än en kobra!

Ha en fortsatt skön söndag och njut av allt runt omkring er!
Här hemma ska det kokas flädersaft idag mums!

9 kommentarer:

Majas mammelucker sa...

Hallå min vän!
Jaa där hade du tur gäller att vara snabb.jag har putsat till brickan som jag köpte den blev sååå fin ska nog ställa den i tv rummet..Jaa visst är det det fint med alla blommor som man har i trädgården..jag vill ha vita pioner och lite mer rosbuskar.
jag hade en super trevlig dag med mina gamla klasskompisar tänk vi hade inte träffats på 10 år men det känndes som det var i går..jätte kul.Nu ska vi städa lite här hemma sen åka på lite kalas.
Hade gott vännen så hörs vi.
Kram Maria

Börjelundskan sa...

Hej i värmen! Phu, man smälter bort snart,.....jag klagar inte, bara säger att det är vaaaarmt=). Visst är det "Lycka" med stort L när Pioner och rosor äntligen slår ut, det är den tiden på sommaren som det är som härligast när man går omkring och känner dofterna spridas i trädgården. Vilken tur du hade som hittade den där underbara hattasken, jag blev faktiskt lite avis på dig. Men rätt som det är så står saker framför en när man minst anar det.
Det är ju det som är spännande med loppisar.

Ha det skönt i solen idag.
Kraaam Cin

Mitt hvite hus sa...

Herlige bilder av skjønne blomster.. nå er det bare å nyte hvert minutt av dagene...
Så bra du fant den kofferten da...

Nyt dagen =)
Klem Kerstin

Chatarina sa...

Hej!

Jag satt o kollade i Lantliv där ert hem var med. Ni har ett helt underbart hem... man blir så inspirerad av att bara titta.

Ha en skön sommar.

Chatarina

Vita små hjärtan sa...

Så fint du visar, som alltid.
Ha de gott i värmen! Agnetha

My Lovely Things sa...

Hej!!
Åh va roligt att du fyndat en sån fin hattask..Grattis..en sån ligger med på min vill ha lista..
jätte vackra blomster i din trädgård..
ha det så bra..
kram anna

Ett Vitare Hem sa...

Vad kul att du fann asken! Jättefina inspirerande bilder!
Kramis/LenaS

LOPPISLIV sa...

Hej Gabrielle! Fläderbärs saft låter mums, det har jag också gjort för länge sedan. Kanske dags iår igen, för det är ju så himla gott. Fin liten koffert, bra att vara lite kobra ibland så man får det man vill ha...hihi

En fråga, ser att du målar golven och trappan (blir jättefint ) men vad använder du för färg?? Jag målade dotterns rum och trappan med Alcro lokal golv färg med lösningsmedel, den blev blank och hållbar, men när vi målade finrummet(vi har myligen lagt in trägolv där) så ska den med lösningsmedel utgå, eu regler tydligen....så vi fick ta den vattenbaserade för den andra var beställningsvara med väntetid. Den vattenbaserade var visserligen lättare att måla med, luktar inte, torkar fort och blir vitare i färgen, men jag undrar om den är lika hållbar? Det känns inte som det, den är dessutom inte lika blank. Nu funderar jag på att beställa den med lösningsmedel i och köra översta lagret med den i sommar...?? därför undrar jag vad du användt och om du är nöjd? Kram Paula

Millas hem sa...

Ha ha! Din lilla orm! :)

Ja, den var riktigt fin och alla dina vackra blommor också för den delen!

Kram C