torsdag 26 mars 2009

Datorstrul och arbetsplatsfixande........

Hej på er!

Som jag skrev i mitt förra inlägg så var jag på gång att fixa om i våran (makens) arbetshörna. Nu är det i alla fall klart! Har målat hans skrivbord och bytt plats på dataskåpet! Men när jag skulle starta upp internet funkade det inte!!!!! vad var det för fel???? kollade och dubbelkollade att alla tåtar och tampar satt där de skulle!!! grrrr! Till slut hittade jag felet, kanineländet hade tuggat av internetkabeln. Men händiga maken har nu fixat saken och nu kan jag äntligen göra ett inlägg.

Tänkte ju visa före och efterbilder och det kom jag på när jag redan dragit fram skrivbordet för att börja måla, suck!! fram med kameran ändå, bilden blev på tok för mörk, men vad sjutton, ni kanske ändå förstår att skrivbordet stått nedanför fönstret och så ser ni att dataskåpet står på höger sida!

Jag ska säga att jag aldrig riktigt fått till det i denna del av huset, har känts så mörk med skrivbordet........

Skrivbordet går i Karl Johanstil och har ett mörkgrönt skinn fastnitat. Hmm, hur fasen målar jag snygg runt det??? Du får väl ta bort dom först sa maken! Aldrig i livet tänkte jag, i min värld måste saker och ting gå fort, har inte tålamod med att rycka bort massa nitar. Men till och med jag förstod att jag inte skulle komma undan. Det blev helt enkelt tvunget att måla runt nitarna. Dubbelstööön!
Här ser ni hur dom ser ut!
Så här fick det blir, måla med en minipensel runt var enda en!!!!! Tre gånger!!!!!!! undrar om det skulle gått snabbare att rycka ur dom och sen måla????
Så här blev det. Skrivbordet står där dataskåpet står. Blev riktigt nöjd! Den vänstra tavlan är målad av Anders Hultman och den högra av maken som gått på kurs hos honom! Vi (jag) är inte så mycket för starka färger, men det gjorde sej här tycker jag! härligt att det blev fritt framför fönstret!
Här är en bild från vänstra sidan. Här står nu dataskåpet där jag sitter och bloggar! Korgen brevid döljer ett ormbo av sladdar.!
Nu känns det bra, som ett enhetligt flöde genom huset.
Nu har jag skrivkramp!
Go kväll på er!!!

10 kommentarer:

Hannis sa...

Men vilket jobb att måla runt "pluttarna"!!
Men det blev väldigt,väldigt bra!

Tycker att tavlorna är vackra.
Bryter av fint!

Kram Hannis

Anonym sa...

Vilket pillrigt målande. Tavlorna passade helt perfekt, snyggt med lite färg till allt det vita.
Kram Susanne

hemtrevnad marie sa...

Ja, det var ett pillejobb!!
Kul att maken din gått målarkurs!!
Det kanske kan bli ett helt galleri!?
kram på dig!

corrina sa...

Vov, vad duktig du har varit. Det blev kanonfint

Vita små hjärtan sa...

Pillerjobb! Men vilken förvandling!!! Jättefint. Ha de gott1

LenaS sa...

Åh vilket jobb men så fint!
kramis/LenaS

Inredningsbloggar sa...

Hjälp...att du orkade men fint blev det...jag är likadan som du, här ska det gå undan när jag gör något, pilljobb är inget för mig för tålamodet det är inte stort hos VIOLAN, hoppas ni har en skön kväll, det har vi för vi är i vårt älskade vattenhål, kram

Viola sa...

Jamen det var ju jag som skrev....ja du ser ju att det står VIOLAN , har nyss varit inne på inreningsbl. och gjort ett inlägg, skyller på vinglaset som står brevid mig just nu....gott är det iaf, skål

Viveka i Bläckhornet sa...

Men ujj vilket pillerjobb..det gjorde du bra!

Kalasfint!!!

Kram Viveka

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Jösses vilket pillmåleri..men bra blev det!!!

Jättefina bilder från hela rummet!

Kram
Mia

PS såg att vi hade identiska skärbrädor (med lejontassar)...tycker de är sååå fina