onsdag 11 juni 2008

Bloggare på lågvarv......

Nu gör man inte många knop på bloggen ska jag säga. Men det är nog som det ska när sommaren är här. Jag tror många känner igen sig. Tittar ín hos er så ofta jag kan och hinner!
I morgon är det skolavslutning för de två äldsta. Efter det åker vi till mormor och morfar för grillning av hamburgare och till efterrätt blir det jordgubbstårta. Det är tradition. På fredag åker vi till Kolmården och övernattar på Vildmarkshotellet.
Här kommer lite bilder på lite av varje!
Ha det gott!

7 kommentarer:

Karin sa...

Hej!
Jag tror nog dom flesta hellre är ute nu än sitter vid datorn, men lite vill man ju kolla vad alla har haft för sig. Jag går också i väntanstider här, pioner är min älsklingsblomma och jag har några olika.
Fina bilder du visar, soffan blev jätte fin målad vit. det är ju alltid kul att förnya sig lite.

Ha det så bra!
kramar
Karin

Tina sa...

Hej Gabrielle och tack för gratulationen...vi måste ha varit väldigt nära varandra idag i Barkarö. Våra stora barn gick ju ut 6:an... :-) Kram Tina

Moderncountry sa...

Jeg blir så utrolig inspirert av din blogg! Vakre bilder som jeg har veldig mye glede av. Gleder meg til å begynne på mitt med inspirasjon fra deg. Takk!

Aina

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja visst är det så att bloggande inte är det första man tänker på. Man vill njuta av varenda sommardag.

Vilka underbara bilder du bjuder på! Ja man blir verkligen inspirerad.

Kramisar Anita

hemtrevnad marie sa...

Här var det mycket ögongodis idag!!
Tack för inspiration!
Ha en härlig helg!!
kram

Hannis sa...

Vilket härligt ögongodis du bjuder på!
Tror aldrig att jag tillbringat så lite tid framför datorn som jag gör nu.

Projekten får ligga på hög tills längre fram=))

Hoppas ni har haft en härlig helg//Kram Hannis

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖