tisdag 19 februari 2008

Öppen spis och tallrikshylla...

Tänkte visa en bild på våran spis som står mellan vardagsrummet och köket. Den kan värma upp ca 200 kvadrat och används flitigt under de kalla månaderna. Förlagan hittade jag i en aniktidning, fast den var ju helt öppen och ändå större!
Tallrikshyllan till vänster hittade jag i Skagen, Danmark. Ni kan ju tänka er en bil fullknökad till bristningsgräns med semesterpackning och tre barn, hur lätt är det att få in en tallrikshylla??. Min man sa: det begriper du väl att den inte får plats! Men jag fick väl till en ledsen hundblick, så han gav med sig med ett visst muttrande. Så hem kom den efter mycket knök och bök!
Ha det bra idag!!

6 kommentarer:

Anna sa...

Vilken fantstisk öppen spis!!! Kan föreställa mig mycket mys och sprakande när det eldas i den...åh va härligt :). Jadu, det var ju inte den minsta tallrikshyllan du lyckades hitta heller ;). Tur att du verkar ha sån snäll man..hehe!

Annas Vita Hjärtan sa...

Hejsan!

Åhh vad fint du har det. Din mamma var precis in här till butiken och berättade att du börjat blogga. Jätte vackert hem, så kul att se hur du bor.

Ha det så bra.

Kram Anna
Design & Country House

Guldkorn i min vardag! sa...

Vilken vacker öppenspis kan riktigt känna hur den värmer, råkade också se den lilla vita soffan hjääälp vad snygg en sån skulle jag inte säga neej till!
Kram Ulla-Bella

White Season sa...

Ha ha där känner jag igen mig, trägen vinner :-) Jätte fin tallrikshylla är ute efter en att ha över min skänk, blir så ombonat och lantligt. Och din öppna spis, helt underbar. Jag får väl ta en sväng till Danmark i sommar dom är ju helt otroliga på allt vad gäller inredning. Självklart får du länka mig, du är en given favorit så jag lägger upp dig också. Kram Malin

me and alice sa...

Jag döör! Vilken fin öppen spis ni har...
Och allt annat är lika fint.
Kärlhyllan är jättesnygg. Ska till Danmark snart. Hoppas kunna hitta en del fint då...
Håller tummarna att du klarar dig från magsjukan. Det är inte kul...
kram Susanne

ängeln i vitt sa...

En helt ny blogg för mig jättekul. Nu måste jag kolla in allt det du har visat.

Kram Carina