måndag 18 februari 2008

Nu har det pysslats igen....

Som om inte soffan var nog, fast fingrarna värkte av allt slitande och dragade i sofftyget så blev jag så sugen på att sy en strut av ett gammalt lakan. I struten sitter en icke levande växt. Har egentligen inte mycket till övers för konstväxter, men vad gör man i sådana här fall? kan ju bli lite knivigt med jord och vattning.
Är för övrigt hemma i dag med minstingen som drabbats av feber. Just nu sover hon. Tänkte passa på att måla våran nybyggda vägg på övervåningen som blev klar igår.
I morse när min man kom upp sa han (lägg in en ironisk ton när ni läser) "har du inte målat väggen ännu, klockan är ju redan åtta". Han känner mej rätt bra. Har svårt att vänta med saker och ting, allt ska ske så fort som möjligt. Nån som känner igen sig??

Ha det gott idag!

9 kommentarer:

me and alice sa...

Hej!!!
Wow, vilken fin strut du gjort. Mycket finare än min. Ska nog också prova att sy en i lakansväv. Gjorde du din i dubbelt tyg?
Jag brukar ha levande blommor i min(ibland). Då sätter jag bara blomman i en plastpåse. Nu till påsk blir det björkris.
Vad fin soffan blev. Vet exakt hur jobbigt det är. Har gjort det på kanske tre stycken och ett antal fotöljer... Inte kul! Men fint blir det. Tycker ni har det så fint. Älskar när man har trädgårdsmöblerna inne... Jättesnyggt.
kram från klantfia.../Susanne

Mamma Millan sa...

Men så fin...blir sugen på att ta fram symaskinen nu!!!

Kram♥Millan

Hannis sa...

Alltså, jag blir helt tyst av förundran!!
Vilket jobb du gjort med soffan!!!

Och vilken fin strut=))
Kram Hannis

Tidsmästarinnan sa...

Hej! vad kul att hitta hit! och vilken fantastisk soffa du har gjort!
Hit kommer jag gärna tillbaka!
Glada hälsningar,
S.

White Season sa...

Hej där! Vad kul att jag hittade hit, tack vare me and alice. Vad duktig du är, tänk om jag kunde sy, otroligt fin strut och vad fint med stolen där också! Ha en bra vecka, tittar in här igen. Kram Malin

Kannor och karaffer sa...

Hej Gabbi,

Tack för dina ord...det kommer verkligen att bli en annorlunda upplevelse....berättar mer längre fram.

Struten blev jättefin - och jag håller med dig om plastväxter. Har en själv (vit orkide) men vad gör man när det inte finns fönster eller man kan ha ngt med vatten.

Ett annat tips är att stoppa i en rejäl kvist med eucalyptus.....både snyggt och doftar u-bart. (finns även med småsmala blad)
Kram Ann

johanna sa...

Hej
hoppas ni snart mår bättre,det finns inget värre..
Kraam

johanna sa...

Hej igen
Kan inte du maila mig när du har tid..kan inte hitta ditt mail min data är såå krånglig ibland. johanna.flyckt@hotmail.com
kraaam

Millas hem sa...

Bara jag igen, vilka fina bilder på strutarna och olivträd och ja...suck...många saker.
Kram C