söndag 22 augusti 2010

Badrumsröra.......

Hej på er!
Här kommer ett litet livstecken från Lilla Trollbacken. Blir ju som sagt inte så ofta, men ibland ramlar det in ett inlägg.Här hemma är det pirrigt värre. Barnen börjar ju skolan i morgon och de är helt upp och ner vända. Särskilt minstingen som ska börja ettan, hon är så lycklig!!
Så här i slutet på sommaren har vi pysslat lite i vårat badrum. Inga stora renoveringar, en uppfräschning kan man säga. Vi är nästan klara, men tänkte bjuda på en sneek peek.
Hyllan ovanför sitter kvar sen förr. Tycker så mycket om den att den får vara kvar. Skänken däremot är fyndad på auktion. Den var väldigt mörkbrun kan jag säga, så målning blev ett måste. Ser ni listen nedan på skänken så fint den är skuren. Den förra skänken har fått flytta ut i köket. Vill försöka hålla en så enkel känsla som möjligt i badrummet, inte för mycket saker.Det är det små detaljerna som gör det...................
Liten titt på kommoden som vi köpt på auktion och sänkt ned ett porslinshandfat i. Vi har även satt in en kran i väggen. Men det är ännu inte riktigt klart, så jag visar bara lite idag.


För övrigt saknas det en matta och en hylla. Men så fort det är klart får ni se resten. Som ni ser på bilden var maken lite häftig med sågen när han skulle såga ut för handfatet, så det måste fixas.

Avslutar med en bild på en krans som jag knåpade i hop i morse av lite som jag hittade i trädgård. Olivkvistar, lammöron och oregano.

Ha det bra!

Gabrielle


6 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Va fint du har gjort Gabrielle!
Hoppas att allt är bra med er!!

kram Anna

Marita sa...

Vilket mysigt badrum!!! Där skulle man kunna bli sittande hur länge som helst... Ni har verkligen lyckats få till det mysigt och vackert!!
kram, Marita

LenaS sa...

Åh så himla vackert!!
Ha en riktigt härlig dag!
Kramis/LenaS

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ så vakkeert du har gjort det...dette er et nydelig og sjarmerende bad...

Klemmer )=

Lille vildand sa...

Kjempefint! Dette skal jeg bruke som inspirasjon!
Klem, J

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Åååå du har det lika vackert i varenda vrå!!!!!!
Kram Agnetha