tisdag 3 november 2009

Ommöblering igen..............

Ja, då var det dags igen då!
Har gått här hemma med en otrivsam känsla, ni vet så där när man inte kan sätta fingret på det, men det är något med inredningen som inte känns bra. Man liksom går och retar sig, stirrar med kritiska ögon.
Dags för omrokad tänkte jag. Så igår innan jag började jobba (12.30) började möbeldragandet. Varm och trött blev jag, axlarna protesterar i dag, men jag blev nöjd ialla fall.

Tallrikshyllan har stått på sin plats alldeles för länge i köket. Den fick åka in i vardagsrummet. Brevid den hamnade byrån som tidigare stod i hallen. I hallen svängde jag om med de gamla utemöblerna, nu står de där byrån tidigare stod, hänger ni med!!!!

Sen har jag ändrat lite på tavlor och så. Mannen klagar på att det är för lite tavlor och för mycket krokar och hyllor med lull lull på. Så det fick jag ändra lite på, allt för att hålla honom på bra humör nu när jag bestämt mej för att måla golvet ljusgrått i vårat sovrum Hmmrf!! återkommer om det!
Här är några bilder på omrokaden. Och ja, det är ett granskott i glasburken, kunde inte motstå när jag var ute i skogen.

Ser ni de fina kuddarna från H&M, gillar dom verkligen!
Fortsättning följer, för det är inte riktigt klart ännu!
Kram på er alla!

15 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Så snyggt det blev! Gillar de där lite skavda utemöblerna. Tyvärr har jag ingen plats att ta in mina och ställa dem på.

De där kuddarna beställde jag för 2 månader sen. I veckan ringde jag och undrade var de tagit vägen. Då hade det blivit problem med leveranser så jag får vänta ytterligare. Men som kompensation slipper jag alla avgifter :)

Har också fallit för frestelsen med granarana...fniss.

Kram Viveka

Syster vit sa...

Männen ja, det gäller att som sagt hålla dom på bra humör för alltid har man något projekt som man lurar på och måste få medhåll hihi. Det blev strålande mysigt med din ommöblering. Kram Liselott.

Solveig sa...

Du har bare så masse fiiint!! Jeg må sitte lenge og se på dine bilder for å få med meg alle detaljene. Kjempeflott hylle og kommode likeså. Det var ikke dumt å la ting bytte plass en stund. Tror jeg må ta meg en liten runde rundt i eget hjem og se om jeg kan flytte på noe! Takk for flott inspirasjon.
Ha en fin dag.
Klem fra Solveig

Vita små hjärtan sa...

Oj vad du grejar och drar runt på möbler!
Du har det så smakfullt vackert!
Kram Agnetha

Ett Vitare Hem sa...

Åh så fint det blev, väntar också på dessa fina kuddfodralen men men de kommer när de kommer ;o)
Ha en fin dag!
kramis/LenaS

emilias gömmor... sa...

Hej du!
Som jag har sagt innan, gillar jag när du möblerar om. Det är alltid en fröjd för ögat.

Kram Mimmi

blomsterboden i skanör marie sa...

Ser verkligen jätte bra ut, som vanligt=) dina bilder är verkligen inspirerande.

Ha en bra dag!!

Kramkram marie

fröken knopp sa...

ja de gäller att hålla maken på humör..hihi... det ser jätte finr ut efter din rokad o ute möblerna i hallen blev ju kalas bra!! så fint!! väntar spänt på flera bilder!! : )

kramar elin

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tänk att det kan bli en sådan förändring genom att flytta runt möbler. Mycket fräscht blev det! Din energi smittar av sig, det är nog dax att göra lite rokard här hemma oxå.

MVH

Mitt hvite hus sa...

Så fint det ble ...liker veldig godt tallerken hylla di...

klem Kerstin

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Åh va fint du gör.. älskar trädgårdssoffan o bordet...kram sussie

Inspiration i vitt sa...

Du har ett otroligt vackert hem och jag fylls av inspiration. så mycket fina gamla möbler som tilltalar mig mycket. Kram på dig/Ingela.

Elsa och Helena sa...

Så fint det är...gillar dom fina trädgårdsmöblerna som flyttat in...och, ja allt är jättesnyggt.

Kram Helena

LOPPISLIV sa...

Hejs svejs! Blev ju vansinnigt snyggt. Jag gillar när du möblerar om, då får ju jag en massa inspiration också, Vet du jag tog in ute möblerna också nu i veckan och maken har muttrat varje dag och tycker jag tappat förståndet helt, utemöbler ska vara ute och inte inne tycker han...ha ha Många kramar Paula

Millygarden sa...

Så fint det blev! Känner verklgien igen det där man bara får för sig att ni ska det ske sen finns det inget som stoppar en! Men kul är det och offtast blir man riktigt nöjd! Du har verkligen lyckats!

Trevlig Helg!
kram Marina