onsdag 12 augusti 2009

Suck, nu är jag inne på min sista semestervecka. Det känns alltid lite vemodigt så här i slutet på sommaren, det är ju så långt till nästa. Men det blir nog lite mysigt ändå med hösten när den kommer. Jag är glad att jag bor i ett land med dessa skiftande årstider.

Dessa två godingar hittade jag i vår trädgårssoffa efter frukosten i går. Min älsta och min yngsta. De hade en liten mysig stund tillsammans. Liza har tusen frågor och storebror svarar tålmodigt, härligt!


Knåpade i hop en liten pappersask i går. Målade den med matt vit färg och dekorerade den med gammalt papper, linneband och ett kors.

Nu står den på pigtittaren i hallen.
Svårt det här med motljus, men jag har i alla fall flyttat in ett gammalt trädgårdsbord i vårat sovrum, vips så blev det lite mer att dekorera på!! Gillar verkligen dessa trädgårdsmöbler från sekelskiftet. De är fina både ute och inne.


Tja, det var väl allt för i dag.

Kram på er!

13 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Hejsan!

En sån mysig bild på dina barn..
Ja sommaren som knappt har börjat är på väg bort men jag håller med dig skulle sakna årstidernas skiftning om det ständigt var sommar..

Kramar Sanne

Mitt hvite hus sa...

Ååå så herlig bilde av dine barn... Det oser søsken kjærlighet av de...

flotte bilder... Kos deg amsse den siste ferie uken din=)
klem Kerstin

Unknown sa...

Vilka härliga goa ungar du har!

Vacker bild på de båda.

Roligt att du har kommit igång med lite pyssel.

Kramisar Jeanette

Susanne sa...

Hallå!!
Såg i VLT nu på fm ett väldigt bekant hus som jag ju rider förbi lite då och då... och som jag beundrar enormt=) Bor ju själv i Gotö och har min häst hos Karin, Kajsa Zetterlund i Ekeholm. Riktigt kul att läsa och se hur det ser ut inne i ert vackra hus så nu ska jag bläddra lite i din blog. Ha en fortsatt skön semester. Jag börjar också jobba nästa vecka. Mvh Susanne

Vita små hjärtan sa...

Vilka små raringar...
Du har det så mysigt o fint!
Kram Agnetha

Blåbär och Mjölk sa...

Hejsan!
Så härligt kort du har fångat på dina sötnosar. Ja man måste passa på när tillfälle ges. Det är kanske inte alltid man fångar dem i sådant förtroligt samtal. :)
Vilken fin ask du har gjort! Vad duktig du är. Jag skulle nog inte klara det. En ask..hur gör man en sådan...? Den står vit och vacker på din pigtittare. Passar utmärkt där! Gillar den.
Önskar dig fina dagar..!
Kram / Åsa.

Lilla Lycksta sa...

Hej
läste repotaget i vår lokala tidning. Vilket vackert hem du har. Vilken fin bild på barnen. Du letar efter ett trätråg. I Sala antiklada invid gruvan har jag sett att det finns flera stycken. Ha det gott.

Hälsningar Camilla

LOPPISLIV sa...

Hej Gabrielle! ohhh en sån härligt mysig bild på dina söta små gryn, man blir glad när man ser den. Jag har jobbat en vecka nu och det känns lika snopet som varje år när det är dags att gå tillbaka. Helst skulle jag ialla fall vilja gå hemma på heltid men det går ju inte, nä man får vara glad man har ett jobb att gå till och njuta av härliga hösten för visst är den mysig den också. Ha det bäst. PS: Frågade för ett tag sen om vilken vit golvfärg du använder?? du kanske har glömt :-) Kramisar Paula

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så underbart när man hittar sina barn tillsammans även fast dom börjar bli större. Älskar din blogg men tiden hinner inte med att alltid kommentera. Efterlyser gammla glasburkar just den du har rosensocker i är den till salu? Här uppe är det omöjligt att finna dom gammla med porslinslock har sökt i flera år men det är hopplöst och det är dom små jag vill ha. Hör gärna av dig om du har något tips jag betalar dyrt. Fniss.
Kram Tess

katarina sa...

Hallå där!

oj vad länge sedan jag kikade in här...men så har man ju inte riktigt haft tid att sitta framför datorn i sommar.
Himmel så fina golven blev och vilket vackert rum Liza har.
Din arbetshörna är underbar....men mest av allt fängslades jag av bilden på storebror och lillasyster...
Åååå så gulligt.
Mina är ju 14 och 12 och jag tycker mest de är som hund o katt just nu.
Kajsa envisades också med att tälta inne för några år sedan.
Fast i ett lektällt.
I en vecka fick vi krypa på alla fyra för att komma åt o ge den obligatoriska godnattpussen...
hihi...jobbigt då men ett härligt minne nu....
Ha en fortsatt härlig vecka!
Kram Katarina
ps....har ny blogg...rosenskimmer

A home far away sa...

Härligt med en tålmodig storebror!

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Majas mammelucker sa...

Hej min lilla vän inte roligt med rinnande näsa..vad du är duktig att du har virkat ett armband..
och vad fint det blev med den lilla asken..du måste bli frisk till nästa vecka när vi ska på mässan vännen..krya på dig och ta det lungt.
Kramar Maria

MormorRuthsAnn sa...

Härlig bild på dina barn. Vilken åldersskillnad är det på dem? Mina skiljer det 5 år emellan.

Vad supervackra dina golv blev på övervåningen, vill också måla om på övervåningen men först vill jag byta till trägolv och då måste jag ha maken med mig...suck...vi får se när det blir gjort...

Ja, inte skulle Nordbor som oss klara av att bo där det inte skiftade från sommar till vinter. Man skulle nog sakna det mer än man anar. Jag fullkomligt älskar att tända ljus när det nu börjar bli mörkare.

Ha det så gott!
Ann