måndag 25 augusti 2008

Otur igen......

Som sagt så är vi ju ute efter ett skrivbord. Men vi hade otur denna gång oxå. Vi hade lagt ett bud på 500:- på ett, tror ni inte att vi blev överbjudna med en hundralapp, suck!!!. Det är nog bäst att vara på plats om man verkligen vill ha något! Men det går väl fler tåg. När man nu inte vill göra det enkelt för sig och åka till någon möbelaffär får man ha lite tålamod.

Hade även lagt bud på ett par spånkorgar, dom fick jag i alla fall. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dom ännu, men det löser sig. Jag skulle vilja ha lång gammal knoppbräda att sätta upp längs med en av takstockarna i köket och där vill jag kunna hänga upp lite korgar odyl.

Så här ser spånkorgarna ut!


Just nu är jag hemma med 2 förkylda barn. Tänk att så fort skola och dagis drar i gång är det dags för dessa förkylningar.


Maken har fått en idé om att måla våra stockar i taket vita, så nu har jag provmålat inne i tvättstugan. Ni får se sen och tycka till. Jag är inte helt säker,det är ganska fint med stockarna som bryter av, men å andra sidan blir det ett fantastiskt ljus inne efter som vi har ganska mörka golv. Hmmm, inte undra på att barnen undrar om vi aldrig blir klara här i huset haha!!

Den här bilden tog jag i går, tycker ljuset faller in så fint genom fönstret. Lampan hade jag tur och hittade jättebilligt i en affär som skulle slå igen, bysten är ett loppisfynd för en ringa slant också ett olivträd, kan man inte få för många av..........


Avslutar med en bild på ett favoritfönster, det är riktigt gammalt med bucklor i glaset. Gillar även skira plättar i luften i rustika urnor, härlig brytning.

Nu ska jag ta hand om mina små sjuklingar. Usch, tycker jag känner av lite jag oxå!!!

8 kommentarer:

Kerstin sa...

God bedring på dine 2 små!
Kersdtin

Lina sa...

Verkligen ett jätte fint fönster! Vilken otur! Bättre lycka nästa gång!

Vita-hjärtan sa...

Usch, ja man blir så besviken när man inte får det som man vill ha. Själv gick jag miste om fyra gustavianska stolar nyligen och det grämer mer ännu....

Hoppas dina barn kryar på sig!
/Evelina

Jema Rose sa...

SÅ vackra bilder!!!

: )

KRAM, Jenny

<3

Viola sa...

Hejsan, ljuvliga bilder. Vilka härliga fönsterbäänkar, det blir så vackert med djupet och ljuset. Snart ska du se att bordet är hemma! Kram Viola

Skatan sa...

Hej! Härligt att få se fler bilder från ert hem. Vackra arrangemang och därtill fina bilder. Det gillar jag skarpt :)

Ha en fin dag.

/Anna

Skatan sa...

Skickar också lite krya-på-er-kraft till de små...det där är inte kul!

Fransk inredning och mode sa...

Såå underbart vackert! Gillar din blogg & ditt hem Kram Susanne